Onze behandelingen

Hieronder vindt u een overzicht van onze behandelingen. Vindt u niet wat u zoekt of heeft u vragen, neem gerust telefonisch contact met ons op: 070 20 400 66

Algemene tandheelkunde

Hieronder vallen alle standaard tandheelkundige behandelingen zoals de halfjaarlijkse controle en het vullen van gaatjes.

Preventieve tandheelkunde

Door uw tanden goed te onderhouden vermijdt u problemen met uw gebit.

Mondhygiënie

Bij FIDENTIST Tandartsen kunt u ook terecht voor behandelingen van de mondhygiënist.

Wortelkanaalbehandelingen

Bij een ontsteking van de zenuw in een tand of aan de wortelpunt bent u vaak van de klachten af na een wortelkanaalbehandeling. Bij zo’n behandeling wordt de zenuw uit de tand verwijderd, de zenuwkanalen goed schoongemaakt en vervolgens opgevuld.

Kindertandheelkunde

Behandeling van kinderen vergt soms wat meer tijd. Met wat geduld en een rustige manier van behandelen kom je bij kinderen een heel eind. Kom met uw kinderen naar FIDENTIST Tandartsen en ze gaan met plezier naar de tandarts.

Esthetische tandheelkunde

Altijd al een stralende glimlach willen hebben. Bij FIDENTIST Tandartsen werken we met de nieuwste technieken en materialen op het gebied van esthetische tandheelkunde. Met onze nieuwste software kunnen we u van tevoren laten zien hoe het eindresultaat gaat worden.

Kroon- en brugwerk

In sommige gevallen kan het nodig zijn om tanden of kiezen te voorzien van een kroon. Dit kan voor esthetische redenen maar ook om de tand of kies te versterken. Door middel van een brug kunt u een missende tand of kies opvullen.

Implantologie

Door middel van een implantaat kunt u een missende tand of kies vervangen. Bij FIDENTIST Tandartsen wordt u geholpen door uitstekende specialisten.

Kunstgebit | klikgebit

Bij FIDENTIST Tandartsen kunt u ook terecht voor het maken van een kunstgebit. Mocht u al een lange tijd een kunstgebit hebben dat los zit, dan is wellicht een klikgebit een optie voor u. Een klikgebit is een kunstgebit op implantaten.

Orthodontie

Staat er 1 tand scheef of staat er geen tand recht? Ook voor een beugel behandeling bent u bij FIDENTIST Tandartsen aan het juiste adres. We maken van tevoren een uitgebreid behandelplan waarin uw wensen centraal staan. Lees hier meer.