Laat uw tanden professioneel bleken bij FIDENTIST

Wilt een graag een stralende glimlach? Een mooi wit gebit geeft niet alleen zelfvertrouwen, maar ziet er verzorgd uit en kan het gezicht bovendien verjongen. Er zijn tegenwoordig veel bleekmethoden op de markt waarvan niet allen betrouwbaar zijn en sommigen zelfs niet werken. Wij bieden professioneel tanden bleken met resultaat.

Tanden bleken in de praktijk

Wilt u graag uw tanden laten bleken door een professional? Dat kan bij FIDENTIST. De voordelen van in de praktijk uw tanden laten bleken zijn:

  • Behandeld door een professional
  • Direct zichtbaar resultaat
  • Veilig en niet schadelijk voor de tanden

De kosten voor het bleken van uw tanden door een professional in de praktijk zijn € 300,- Voorafgaand aan de bleekbehandeling wordt alles uitgelegd door de professional. Vervolgens worden uw tanden gepolijst om alle aanslag te verwijderen. Uw tandvlees wordt daarna beschermd en het bleekgel wordt aangebracht op de tanden. Dit laten we 15 min zijn werk doen waarna de gel word verwijderd en opnieuw wordt aangebracht. Dit proces wordt maximaal 4 keer herhaald.

Bent u enthousiast geworden? Maak dan nu een afspraak.

Bleken mijn vullingen ook mee?

Vullingen, kronen en facings bleken niet mee. Vullingen kunnen met name in de loop van de jaren steeds doffer en donkerder worden. Wilt u toch bleken maar heeft u vullingen in de voortanden? Geen probleem! Na afloop van de bleekbehandeling kunnen wij de vullingen vervangen door nieuwe vullingen met een wittere kleur.

Is de behandeling pijnlijk?

Het bleken van de tanden kan gevoeligheid geven aan de tanden. Bij de behandeling in de praktijk zullen wij altijd met u controleren of de gevoeligheid niet te erg wordt. Mocht dit het geval zijn, dan stoppen we de behandeling en gaan we op een ander moment weer verder. Merkt u bij het thuis bleken dan het gevoelig wordt, dan kunt u het bleken even een paar dagen stoppen.

hoeveel tinten witter worden mijn tanden?

Dat is lastig te zeggen. Iedereen reageert anders op het bleken. Zo zijn bijvoorbeeld de tanden van jonge mensen beter te bleken dan bij oudere mensen. Gele tanden zijn beter te bleken dan grijze tanden en hoe dunner uw glazuur is, hoe minder goed uw tanden te bleken zijn. Het hangt dus van behoorlijk wat factoren af hoe goed uw tanden te bleken zijn. De tandarts zal dit tijdens uw eerste bezoek bespreken.

© Copyright - Fidentist Tandartsen 2022