Toeslag voor extra maatregelen in verband met SARS-CoV-2
U kunt bij ons veilig terecht voor uw mondzorgbehandeling. Voor de extra maatregelen die wij nemen in verband met het SARS-CoV-2 virus brengen wij een toeslag van € 4,26 per patiënt in rekening zoals bepaald door de Nederlandse zorg autoriteit. Als u een mondzorgverzekering heeft, wordt deze toeslag door uw ziektekostenverzekeraar in sommige gevallen vergoed.

Onze tarieven

In opdracht van de overheid worden elk jaar de tandartstarieven voor behandelingen door de Nederlandse Zorgautoriteit (NZa) vastgesteld. Een behandeling is opgebouwd volgens tariefcodes, deze kunt u terugvinden op uw factuur of begroting. Een actueel overzicht van de tarieven van 2020 vindt u hier: Tarievenlijst 2020.

Elke patiënt is uniek, daarom is iedere behandeling ook uniek. Zo verschillen de kosten van het vullen van een gaatje onder andere door het wel of niet gebruiken van verdoving en hoe groot het gaatje is. We overleggen de kosten altijd van tevoren en bij een behandeling van boven de €250 zijn wij verplicht om een begroting te maken.

Halfjaarlijkse controle

Voor een reguliere controle staat de tariefcode c11 en betaalt u €22.16. Het kan voorkomen dat er bij de halfjaarlijkse controle twee röntgenfoto’s gemaakt moeten worden waar de code x10 voor staat met een tarief per foto van €16.33.